Я скрізь з собою беру відео ... спостереження » IT-FORMAT

[IT-FORMAT]
Новий формат бізнесу

Популярні новини

Я скрізь з собою беру відео ... спостереження

Категория: Відеоспостереження Просмотров: 399
Чи відомо Вам, що перша в світі система відеоспостереження була розроблена в Німеччині далекого 1942 року? З тих пір в цій сфері відбулося безліч трансформацій, неймовірно розширився спектр застосування, але зміст залишається незмінним. Процес відеоспостереження здійснюється із застосуванням оптико-електронних пристроїв, призначених для візуального контролю або автоматичного аналізу зображень. По суті, це система, що дає нам візуальний відеоряд в умовно обмеженому просторі. Тільки наявність відеоспостереження дозволяє створити повноцінний захист будь-якого об'єкта. Встановлюючи надійні і перевірені часом відеокамери спостереження, які відповідають сучасним технологічним вимогам і вашим запитам, ви самі створюєте безпечні умови з доказовою базою. Таким чином, відеоспостереження - це значуща складова популярних охоронних систем.

На сьогоднішній день величезним попитом користуються системи відеоспостереження в місцях громадського користування, в кафе, в магазинах, на всіляких підприємствах, режимних об'єктах і, звичайно ж, приватних територіях. Їх застосування залежить від багатьох факторів. Це може бути і вуличне периметральне спостереження і внутрішнє, відеокамери можуть розташовуватися на ділянках траси і т.д.

Статистичний аналіз показує, що завдяки своєчасній купівлі та встановлення відеоспостереження з упевненістю можна говорити про величезну кількість запобігли незаконних проникнень і не відбулися адміністративних правопорушень, а також важких злочинів. Як показує практика: побачив камеру - значить, не вчинив злодіяння. Безперечно, також слід відзначити і значне підвищення якості контролю виконання посадових обов'язків серед співробітників, поліпшення самодисципліни робочого персоналу в різних компаніях і державних об'єктах. Фактично викорінення дрібних розкрадань дозволяє легко окупити витрати на покупку устаткування. Відеоспостереження є ефективним додатковим засобом охорони, тому воно - незамінний помічник у догляді за дітьми, домашніми тваринами тощо.

Хочеться також відзначити, що не всі про це замислюються, але ми щиро рекомендуємо встановити камери ще на етапі будівництва об'єкта, з метою убезпечити збереження куплених вами будівельних матеріалів. А в торгівлі, наприклад, незамінним помічником стане спеціальна камера з підвищеним фокусуванням, що встановлюється для контролю передачі грошей. Ще одним частим запитом по установці відео є потреба у фіксації і розпізнаванні номерних транспортних знаків, наприклад, це актуально для експедиторських компаній і паркувальних служб.

І так, за доступну плату відеоспостереження забезпечує збереження вашого майна, спрощує робочі процеси, ви отримуєте якісне сучасне обладнання з можливістю віддаленого доступу. Це особливо зручно, тому що в нинішній час практично будь-яка система відеоспостереження має можливість віддаленого моніторингу.

Наприклад, ви відпочиваєте десь на пляжі в Єгипті і при цьому маєте можливість побачити з екрану свого смартфона, що відбувається вдома. До слова, автономні систем відеоспостереження дозволяють сучасним камерам стати вашими очима і допомогти бачити важливі моменти свого життя в режимі реального часу через спеціальне мобільний додаток.
дата: 26-06-2019, 12:20
автор: Oleksandr Makienko
  • Коментарі


Имя:*
E-Mail:
ВВедіть код: *
оновити, якщо не видно коду
Привіт, незнайомець
Опитування

Якою програмою обліку ви користуєтесь?